Pearl Jam jatkaa voittokulkuaan dvd-soittimessa. Jotenkin vaan sopii niin loistavasti fiiliksiin. Ei nyt varsinaisesti ota pannuun tai ahdista, mutta ei edelleenkään ole mitkään mättömusafiilikset. Tuli ostettua Type O Negativen dvd keskustareissulla, se varmaan tulee kuitenkin tänään tsekattua. Aijai, kyllä tuo Eddie Vedder on melko täydellinen pakkaus... ihan vaan tähän välihuomautuksena ;)

Ei kai tässä ihmeitä. Tuli verryttelemään sormia tänne ennen kuin aloitan työtodistuksen kirjoittamista itselleni. Tiistaiksi pitäisi tehdä valmiiksi, niin pääsee sitten pomo allekirjoittamaan. Pöh, täytyy palata ajassa pari vuotta taakse päin ja miettiä että mitä kaikkea on tullut tehtyä. Ei hotsittaisi, vaan pakkohan se on. Sitten tietysti suomalaisille tai ainakin itselle epätyypilliseen tapaan pitäisi kehua itseä überloistavana tapauksena. Heh, ei ihme että tätä kirjoitusurakkaa on tullut lykättyä jo monena päivänä :)

Kraah, jääkaapissa ei sitten ollutkaan niitä siidereitä, joiden kuvittelin siellä olevan. Kantapään kautta tuli taas opittua että luulo ei ole tiedon väärti.

Pah, en minä lauantai-iltana sittenkään ala mitään asiallisia kirjoittelemaan. Muhikoon ajatukset vielä sunnuntaihin. Silloin joutaa vaikka kirjoittelemaan. Tulipa nyhjäistyä tyhjästä tekstiä muutaman kappaleen verran tänne.