Vanha kunnon tili tuli tili meni -ilmiö kävi jälleen vierailulla. Jos olisin intiaani, nimeni olisi varmastikin joko Tuhlaa Etukäteen tai Hullu Järjestyksen Muuttaja. Viittaan jälkimmäisellä nyt varsin usein esiintyvään vimmaan muuttaa huonekalujen paikkoja kotona. Ensimmäinen ilmiö puolestaan esiintyy taloudessa noin kerran kuussa. Ensi kuussa minä skarppaan... Säästeliäämpikin voisin nimittäin olla. Saisi mielessä muhinut autonhankintaprojektikin jonkinlaista todellisuuspohjaa kun jättäisi kaikenmaailman tilpehöörit kerrankin hankkimatta. Pitänee kirjoittaa jääkaapin oveen A3-kokoinen lappu, jossa lukee, että "Sinulla on kaikkea mitä tarvitset - et osta tässä kuussa mitään (muuta kuin ruokaa).".

 Maksoin juuri myös avoimen yliopiston maksun, paluu koulunpenkille voisi jatkua siten, että kävisin tänään hankkimassa yliopistolle taas kirjastokortin. Opiskeluaikojen kortti kun ei näemmä enää ollut voimassa. Hassua.

Idols Ari on saanut näköjään ruhtinaallisesti rannekellon Lahden kaupungilta. Jos tuommoisella muistamisella pääsee valtakunnan lehtien otsikoihin, niin jo on aikoihin eletty. Kaukana ollaan takavuosien tonttilahjoituksista, joita hiihtäjille ja muille urheilusankareille annettiin solkenaan. Oh well, times they are a changing.

Taidanpa kerätä tässä nyt lastillisen laukkuja ja kenkiä, joita en syystä tai toisesta ole juurikaan käyttänyt ja viedä ne kierrätykseen. Jospa se olisi päivän hyvä teko. Ja itseäni ja ympäristöäni ilahduttanee myös jos vaikka peittäisin kaljunnäköisenä vilkkuvan juurikasvuston.

Tuumasta toimeen!